top of page

Muratpaşa Su Kaçağı Tespiti

Su Tesisatındaki Su Kaçakları Nasıl Bulunur?

Tesisat kaçaklarının tespitinde "Su tesisatındaki su kaçağı nasıl bulunur?" sorusu sorunların hızlı çözümü için bilinmesi gereken sorulardan biridir. Su tesisatındaki su kaçağı binanın detaylı kontrolleri sonucunda gözle keşfedilebileceği gibi pis kokuların hissedilmesi gibi nedenlerden dolayı da fark edilebilen tesisat sorunların biridir.

Su tesisatında su kaçaklarının nasıl bulunması gerektiği sorunların büyümeden halledilmesi için önemlidir. Su tesisatında su kaçaklarını keşfedilmesini gözle görerek yaptığınız takdirde geri kalan işlem bu sorunun uzman tesisatçılar tarafından çözülmesidir. Su kaçaklarının keşfi yapılmadığı sürece düzenli kontroller ile tecrübeli tesisatçılara güvenilerek binanızdaki sorunlara engel olmanız ayrıca gereklidir.

Su tesisatında su kaçaklarını bulurken şu durumlara dikkat edilir:

  • Fatura su kaçaklarının tespitinde göz çarpması muhtemel bir durumdur. Beklenmeyen yüksek faturalar su tesisatında su kaçaklarının bulunması için ilk adımdır.

  • Binanızda veya binanızın alt katında su damlacıklarının oluşması tesisatta bir kaçak olduğunun bir göstergesidir.

  • Tavan veya duvarlarda dökülme ve küflenmelerin oluşması ayrıca küflenme ile gelen pis kokuların binayı sarması gibi durumlara dikkat edilerek kaçak olduğu anlaşılır.

  • Duvar ve tavanlarda küflenme harici oluşan sararma veya kararmalar su tesisatında su kaçaklarının bir göstergesidir.

  • Su sayacı kontrollerinde de su tesisatında su kaçağı olduğu keşfedilebilir. Binanızdaki tüm vanaları kapattığınız halde su sayacında arıza olmadığı halde su sayacınız çalışıyorsa su tesisatınızda su kaçağı olması durumuyla karşı karşıyasınızdır.

Bu gibi durumlara dikkat ederek veya binanızı düzenli kontrol ile incelediğiniz takdirde tespiti kendiniz yaparsınız. "Su tesisatındaki su kaçakları nasıl bulunur?" sorusuna cevap olarak ön adım böylelikle atılır. Su kaçaklarının nasıl bulunması gerektiği konusunda diğer adım iyi bir tesisat firması ile anlaşmaktır.

Antalya Su Kaçağı Bulma

Tecrübe ve özenli çalışması ile öne çıkan Antalya Özkanlar Tesisat, tesisat konuları için danışıp bilgi alabilmeniz için güvenilir bir tesisat firmasıdır. Özkanlar Tesisat, kameralı robotik cihazlar yardımıyla su tesisatındaki su kaçaklarını bulma hizmeti ile Antalya’da bulunan binalardaki kaçaklara çözüm bulur.

Profesyonel ve deneyimli kadrosuyla Antalya bölgesinde su tesisatında su kaçaklarına çözüm bulan Özkanlar Tesisat, kaçak konularında yardımcı olur ve nasıl bir yol izleneceğine doğru karar verir. Antalya Özkanlar Tesisat, tesisatta kaçakların tespiti için 7/24 hizmetinizdedir.


0 görüntüleme

Haberler

bottom of page