top of page

Mutfak Gideri Tıkanıklığı Açma Servisi



Mutfaklarda suyun akışını sağlayan giderler sebze ve meyvelerde bulunan çamurlar, donmuş yemek yağları ve yiyecek artıkları nedeniyle tıkanırlar. Bu sorun ortaya çıktığında mutfakta verimli çalışma imkanı ortadan kalkar.

Ancak sorunla karşılaşıldığında çağırılan mutfak gideri tıkanıklığı açma servisi mutfakta işlerin eski düzeninde işlemeye devam etmesine yardımcı olur. Bunun için tıkanma belirtileriyle karşılaşıldığında zaman kaybetmeden servisin çağırılması gerekir.

Servis Mutfak Gider Tıkanıklığını Nasıl Açar?

Donmuş yağlar ve yemek artıkları nedeniyle yaşanan mutfak gideri tıkanıklığının açılması servis için zorlayıcı değildir. Yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma sonunda giderin yeniden yüksek performansta çalışması mümkün olur.

Servis tarafından mutfak giderinin açılması şöyle gerçekleşir;

  • Açılacak mutfak giderinin kamerayla görüntülenmesi sağlar.

  • Yapılan görüntüleme sayesinde mutfak giderinin hangi bölümünde tıkanma olduğu ve tıkanmanın boyutu görülür.

  • Tıkanıklığı açmak için özel robot cihazları kullanır.

  • Özel robot cihazlar tıkanma boyutuna uygun başlıkları kullanarak gideri açar.

Robot cihazın yardımıyla mutfak giderinin açılmasının ardından bulaşık suyu veya diğer kalıntıların lavabodan akması sağlanır. Ayrıca tıkanmadan kaynaklanan kötü kokunun da mutfaktan çıkması kolaylaşır. Servis robot cihazın tıkanıklığın tam manasıyla açılmasını sağlayıp sağlamadığını yeniden kameralı görüntüleme yaparak kesinleştirir.

1 görüntüleme

Haberler

bottom of page