top of page

Konyaaltı Su Kaçağı Tespiti


Konyaaltı su kaçağı tespiti çalışmalarında kullanılan ileri teknolojiler ve garantili yöntemler ile artık tesisat sorunlarından anında kurtulmak mümkün hale gelmiştir. Hiçbir yere zarar vermeden gerçekleştirilen su kaçağı tespiti hizmetleri en uygun fiyat avantajlarıyla yerine getiriliyor.

Su Kaçağına Sebep Olan Durumlar

Su kaçağı sorunu ile maalesef birçok yapıda karşı karşıya kalınabilmektedir. Su kaçağına sebep olan durumları genel olarak aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;

  • Tesisatın yapımında ucuz malzemelerin kullanılıyor olması

  • Tesisatın döşenmesi esnasında ustaların hata yapmış olması

  • Tesisat borularının zaman içinde çürümesi ve dayanıklılığını yitirmesi

Meydana gelen su kaçaklarını zamanında çözmek sorunun daha da ileriye taşınmasını engeller. Profesyonel yöntemlerle yerine getirilen su kaçağı sorunlarınız için günün her saati teknik servis talebinde bulunabilirsiniz.

Modern Cihazlarla Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağının meydana gelmesi ile beraber duvar aralarında oluşan sızıntı kendini farklı şekillerde belli etmeye başlamaktadır. Su kaçağı tamirleri eski yıllarda daha uzun bir zaman gerektirse de artık günümüz koşullarında teknolojik cihazlar ile saatler hatta dakikalar içerisinde yapılabilmektedir.

Özel olarak geliştirilmiş olan kameralı cihazları kullanan uzman teknik servis ekibi su tesisatının içerisini görüntüleyerek hemen sızıntının meydana geldiği yeri bulabiliyor. Kullanılan bu modern teknolojiler sayesinde herhangi bir yerin kırılması ve dökülmesine gerek kalmıyor. Bu da gereksiz yaşanan zaman ve para kayıplarını ortadan kaldırmayı başarıyor.

0 görüntüleme

Haberler

bottom of page