top of page

Antalya Su Kaçağı Bulma

Güncelleme tarihi: 13 Haz 2022

Ev veya iş yerlerinde su kaçakları görülebiliyor. Antalya’da yaşayanlar, Antalya su kaçağı bulma konusunu araştırıyor. Su kaçağı bulunamazsa daha büyük problemler ortaya çıkabiliyor. Bu problemi ciddiye almak gerekiyor.

Su Kaçağı Neden Olur

Ev ve iş yerlerindeki tesisatlarda farklı malzemeler kullanılıyor. Bu malzemeler genelde kaliteli oluyor. Bazı firmalar, maliyeti düşürmek için kalitesiz malzemeler kullanabiliyor. Kalitesiz malzemeler zamanla su kaçağına neden oluyor.

Su kaçağına anında müdahale etmek gerekiyor. Çünkü borularda dolaşmayan su, tesisata zarar verebiliyor. Genelde eski evlerde su kaçağı görülüyor. Su kaçağına sebep olan birçok etken bulunuyor.

Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir

Su kaçağını tespit etmenin birçok yolu bulunuyor. Ancak kaçağı tespit ederken dikkatli olmak gerekiyor. Yapılacak yanlış bir müdahale su borularını patlatabiliyor. Ev veya iş yerlerindeki su kaçaklarına yapılacak pek bir işlem bulunmuyor.

Su kaçağını uzman kişilerin tespit etmesi gerekiyor. Su kaçağını tespit etmenin yolları:

•Elektronik cihazlar yardımıyla kaçağın tespiti

•Kameralı su kaçağı tespiti

•Boya kullanarak kaçak su tespiti

Su kaçağının yaşanması durumunda en yakın sıhhi tesisat ustasından yardım almak gerekiyor.

Antalya Su Kaçağını Tespit Eden Firmalar

Su kaçağı, uzman olmayan kişiler tarafından tespit edilemiyor. Su kaçağını tespit edebilmek için bazı malzemelere ihtiyaç duyuluyor. Su kaçağı yaşayanların bu malzemeleri tedarik etmesi veya durumu site yönetimine bildirmesi gerekiyor.

Su kaçağını tespit eden birçok firma bulunuyor.

Bu firmalara internet üzerinden ulaşılabiliyor. Firmalar, belirlenen gün ve saatte eve gelip gerekli kontrolleri yapıyor.

Su kaçağı kameralı cihazlarla çok kısa sürede bulunuyor. Bu aşamadan sonra hızlı bir şekilde sorun ortadan kaldırılıyor. Su kaçağının tespiti ve onarımı genelde 2-5 saat sürüyor. Değişen koşullara göre süre uzayabiliyor.


Antalya Su Kaçağı Tespiti Kanalizasyon Ve Tıkanıklık Açma Kombi Petek Temizliği Özkanlar Tesisatci 05325681443


5 görüntüleme

Haberler

bottom of page