top of page

Logar Tıkanıklık Açma



Günümüzde önemli tesisat sorunlarından birisi de şüphesiz logar tıkanmasıdır. Özellikle toplu konutlarda meydana gelen problemlerden biridir. Bu problemlerin erken müdahale edilmesi gerekir. Güvenilir ve işinde iyi olan tesisat firmalarına göz atabilirsiniz. Böylelikle kaliteli logar tıkanıklık açma hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Logar Tıkanması

Çoğu insan logar tıkanıklığını bilmeyebilir. Logar denildiği zaman akla hemen belediye logarları gelebilir. Fakat sitelere ait logarlar da bulunur. Bu logarlar ile ilgili meselelerde belediye ilgilenmez.

Bu sebeple logar sorunlarından gerekli çalışmalar site yönetimleri tarafından gerçekleştirilmelidir. Logar kuyuları tesisat sisteminin çalışması ve sağlık açısından önemli bir yere sahiptir. Logar kuyuları belli zamanlarda açılabilir.

Logar kuyuları içerisinde metan gazi birikebilir. Metan gazı sıkıştığı zaman patlamalara neden olabilir. Bu durumu yaşamaması için logar kapakları delikli olmak zorundadır. Bu delikler sayesinde biriken metan gazı dışarı salınır ve patlama durumu ortadan kalkar.

0 görüntüleme

Haberler

bottom of page