top of page

Antalya Tıkanıklık Gider Açma

Güncelleme tarihi: 29 Eki 2021

Evinizin her alanında bulunan gider boruları sağlam yapıda olmayabilir. Bilinçsiz atıklar nedeni ile tıkanan ve zarar gören Antalya mutfak lavabo gider açma işlemi yapılacak alanda tek suçlu borular değildir. Mutfak lavabosuna atılan yemek artıkları, tuvalete atılan tuvalet kâğıtları ve lavaboda biriken saç kılları zamanla taş kütlesi halinde boruları tıkar. Sizlere vermiş olduğumuz mutfak lavabo gider açma hizmetimizle, ileri boyutta yaşanacak sorunların önüne geçiyoruz. Hedeflerimiz arasında sizlere kaliteli hizmet vermek olup, sorunlarla bir başınıza kalmanızı engelliyoruz.



Antalya Mutfak Lavabosu Nasıl Tıkanır?

Mutfak en fazla kullanılan ve her öğünde ayrı hazırlıkların lavaboda yapıldığı ev yapı gereçleridir. Evyenizin kaliteli olması tıkanmayacağı anlamına gelmez. Sebzelerinizi yıkadığınızda kalan artıklar, bulaşık makinesine yerleştirmeden önce tabakta kalan yiyecekler zamanla lavabonun tıkanmasına sebep olur.



Antalya Banyo Lavabo Tıkanıklığı Nedenleri

Banyo kişisel bakım için en fazla ziyaret edilen yerler arasındadır. Saçlarınızı taradığınızda, elleriniz kirlendiğinde ya da bahçe bakımı sonrası toprağı temizlemek istediğinizde lavaboyu kullanırsınız. Biriken bu kirler küçük görünse de, el yıkama sabunları ve diğer malzemeler bu atıkların borularda birleşmesine, bütünleşmesine ve sert büyük bir kitle haline gelmesine neden olur. Boruların çağı ise bazen bu büyük atıklara yeterli gelmez. Geçişin tıkanması ile sıkıntı yaşamanız muhtemeldir. Binada çok konutun olması ve her konutun bilinçsizce gidere yabancı maddeleri atması bina tesisatında hasar yaratır.


Neden Biz?

Lavabo tıkanıklığını tespit etmek için özel cihazlarımızı kullanıyoruz. Bazı tıkanıklıklar boruda çatlama meydana getirir ve su sızıntısı tespit edilmezse ciddi sorunlara yol açar.

Antalya Genelinde Hizmetimiz;

⦁ Tıkanıklık görüntüleme cihazı ile tespit

⦁ Tıkanıklık noktasına doğrudan müdahale

⦁ Termal cihazlar ile sızıntı tespiti

⦁ Boru değişimi

Hiçbir yere zarar vermeden yaptığımız her işlem doğrudan soruna yöneliktir. Böylelikle sizlere yüksek masraflar çıkarmadan kısa sürede tüm tıkanıklıkları açıyoruz.

Antalya'da Banyo ve Lavabo Tıkanıklığı Açma Fiyatı

İşinde uzman ekibimiz ile kısa sürede görüntüleme ile tespit yapıyoruz ve sorunun büyüklüğüne göre tesisat yenileme işlemi yapabiliyoruz. Çözülmesi muhtemel sorunlarda Özkanlar tesisat olarak onarım yaparak sizleri masraftan kurtarıyoruz. Hiçbir yere zarar vermiyor bütçenizi düşünüyoruz.


207 görüntüleme

Haberler

bottom of page