top of page

Antalya Sıhhi Tesisat


Yüksek kalite anlayışı ve profesyonel ekibi ile uzun yıllardır sektörde hizmet veren Antalya - Özkanlar Tesisat firmamız; kombi & petek bakımı, su kaçaklarının tespiti ve giderilmesi, gider ve kanalizasyon açma gibi alanlarda hizmet sunuyor. Sunduğu hizmetleri üstün kalite anlayışı ile sizlere sağlayan firmamız, ayrıca kullandığı son teknoloji ekipmanlar ile uzun süreli çözümler üretiyor. Bu sayede firmamızın uygulamaları, uygulama alanı için uzun yıllar sorunsuz kullanım sağlıyor.



Antalya - Kombi & Petek ve Tesisatı Bakımı

Ev ve iş yerlerinin en önemli tesisat sistemi sayılabilecek ısıtma sistemi; yani kombi, petek ve bu elemanların içinde yer aldığı sistemin tamamı, düzenli aralıklar ile bakım görmelidir. Firmamız aracılığıyla sizin de yaptırabileceği bu bakım işlemleri, uzun vadeli olarak sistemin ömrünü uzatacak; faturalardan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.


Antalya - Kaçak Tespit ve Giderme

Bazı olumsuz durumlarda ve tesisat eskimelerinde meydana gelebilen su kaçakları, tespiti zor ve dağınıklığa sebep olan; gidermesi de bir o kadar uğraştırıcı olan sorunlardan birisidir. Fakat biz, su kaçağı problemlerini bünyemizde bulunan son teknoloji ekipmanlar ve alanında uzman ekibimiz ile hızlı bir şekilde tespit ediyor, üstelik bunu yaparken de herhangi bir dağınıklığa sebebiyet vermiyoruz. Böylelikle sorunun tespit ve çözüm aşamasında size birçok avantaj sunuyoruz.

Ayrıca tespiti sağlanan sorun için, en doğru ve profesyonel çözümleri üretiyor; bünyemizdeki uzman ekip arkadaşlarımız ile en iyi uygulamayı yapıyoruz. Böylelikle sorun uzun yıllar tekrarlamamak üzere çözüme kavuşuyor.


Antalya - Gider Açma ve Diğer Hizmetler

Firmamız sadece ısıtma ve kullanım suyu tesisatı için değil, gider problemleriniz için de sizlere hizmet sunuyor. Bu doğrultuda birçok farklı alanda hizmet veren firmamız, her türlü lavabo, logar tıkanıklığı için size en iyisini sağlıyor.


Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Birçok kişinin tesisat konusunda yıllardır tercihi oluyor, sunduğumuz hizmetler ve hizmet kalitemiz ile piyasada adımızdan sıklıkla söz ettiriyoruz. Üstelik sizlere, bizi tercih etmeniz için birçok farklı sebep sunuyoruz.

İşte sizin de, bizi tercih etmeniz için birkaç sebep;

⦁ Kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet veriyoruz,

⦁ Son teknoloji ekipman ve cihazları kullanıyoruz,

⦁ Uzman ve eğitimli bir ekibe sahibiz,

⦁ Tüm sıhhi tesisat işlemleri için hizmet veriyoruz.

Siz de bu gibi nedenler dahilinde bizimle iletişime geçebilir, ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.


210 görüntüleme

Haberler

bottom of page