top of page

Antalya Su Kaçağı Tespiti

Güncelleme tarihi: 29 Eki 2021


Antalya Su kaçağı tespiti

Antalya'da Su kaçağı tespiti işlemleri daima en hassas ve titiz şekilde yapılması gereken işlemlerdir. Çeşitli türden yaşam ortamlarında bazen iç tesisat sistemlerinde birtakım arızalanmalar meydana gelebilmektedir. Bu arızalar arasında en çok ön plana çıkan su kaçakları olmaktadır.

Sorunu gidermek için bu noktada daima profesyonel bir destek almak ve bu doğrultuda işlemleri gerçekleştirmek gereklidir. Antalya'da Özkanlar Tesisat firması olarak bizler su kaçağı oluşumu durumlarında daima müşterilerimize destek olabilmekte ve ilgili sorunları titizlikle giderebilmekteyiz.


Antalya'da Su Kaçağı Tespiti Çalışmaları

Su kaçağını tespit etmek için Antalya'da firmamız bünyesinde yer alan uzmanlarımız oldukça özenli, dikkatli ve planlı bir şekilde hareket ederek ilgili işlemleri gerçekleştirirler. Bunun için de birtakım adımları izleyerek buna göre bir yol almaya çalışırlar.

⦁ Nemin nerede yoğun olduğuna bakılması,

⦁ Manyetik cihazlarla dinleme yapılması,

⦁ Gerekli olursa termal kamera kullanılması,

⦁ Detektörlerden destek alınması,

Firmamız uzmanları genel olarak bu yöntemlerden faydalanarak su kaçaklarını tesisatta tespit etmekte ve gerekenleri yerine getirmektedir.


Kameralı Sistemleri Kullanımı

Su kaçağı tespit çalışmalarında günümüzde oldukça yaygın bir şekilde kameralı robotik cihazlar kullanılmaktadır. Bu cihazlar oldukça yenilikçi bir tasarıma sahip oldukları için işlemlerin her bakımdan daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlamaktadırlar.

Firmamız bünyesinde de arıza tespit çalışmalarında bu yöntem kullanılmakta ve ilgili sorunlar bir kırma veya dökme işlemi olmadan ortaya çıkarılarak tespit edilmektedir.


Su Kaçağı Belirtileri

Su kaçağı sorunları günümüzde birçok yaşam alanında ortaya çıkabilen ve en kısa sürelerde ilgilenilmesi gereken önemli sorunlardır. Böyle bir durum meydana geldiğinde genel olarak bazı belirtilerle kendisini belli eder.

Sürekli olarak su sayacının normalden daha fazla dönmesi, faturaların ödeme miktarlarında bir artış meydana gelmesi ve bunun gibi belirtiler bir su kaçağı olduğuna işaret edebilir. Bu noktada daima vakit kaybetmeden profesyonel bir destek alınması gereklidir.



Antalya Özkanlar Tesisat İletişim

Firmamız su kaçaklarını tespit etme ve bu yöndeki sorunları giderme konusunda uzmanlaşmış bir niteliğe sahiptir. Eğer bu şekilde bir sorunla karşı karşıya bulunuyorsanız o zaman bizlerden bu kapsamda bir destek alabilir ve ilgili sorunlardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Sitemiz üzerindeki iletişim bilgilerimizden bizlere kolaylıkla dilediğiniz zaman ulaşabilmeniz mümkündür.



151 görüntüleme

Haberler

bottom of page