top of page

Antalya Özkan Tesisat Son Teknoloji Cihazlar Su Kaçağı Tespiti


Özkan Tesisat son teknoloji cihazlar su kaçağı tespiti hizmetleri ile sizlerin tesisat sorunlarına anında kalıcı çözümler üretebilmektedir. Önceliği her zaman müşteri memnuniyeti olan firma sahip olduğu bilgi ve deneyim ile beklentilerin ötesine geçecek çalışmalara imza atıyor.

Su Kaçağına Neden Olan Durumlar

Yapılarda meydana gelmekte olan su kaçaklarının birçok sebebi olabilmektedir. Su kaçağına sebep olan en bilindik sebepleri şöyle sıralamamız mümkün;

  • Eskimiş yapılarda tesisatın dayanıklılığını yitirmiş olması

  • Su tesisatının ustalar tarafından yanlış döşenmiş olması

  • Su tesisatı döşenirken kalitesiz ve ucuz malzemelerin tercih edilmiş olması

Bu sebeplere meydana gelen su kaçakları günümüz teknolojileri ile beraber artık hızlıca ve kalıcı olarak giderilebilmektedir.

Son Teknolojilerle Garantili Su Kaçağı Tespiti

Tesisatta oluşan su kaçağı sorununu tespit edebilmek eski zamanlarda çok uğraştırıcı bir işti. Son zamanlarda ise su kaçağı tespiti yapabilmek için kameralı robotlar kullanılmaya başlanmıştır. Kullanılan bu kameralı robotlar ile su tesisatı içinde olan kaçaklar saniyeler içinde tespit edilir hale gelmiştir.

Uzmanlar kameralı robotlarla tesisatın içini görüntüleyip kolaylıkla kaçağın yerini ve sebebini tespit edebiliyor. Yapılan bu çalışmalar neticesinde zaman kaybı yaşanmadan su kaçağı tamiri gerçekleştirilmekte ve böylece sorun kalıcı olarak ortadan kaldırılmaktadır. Her bütçeye uygun fiyatlarla su kaçağı tespiti yapan firma bu konuda 7/24 müşterilerine kesintisiz destek vermektedir.

1 görüntüleme

Haberler

bottom of page