top of page

Antalya Sıhhi Tesisat Hizmetleri



Servis hizmetinde Antalya Sıhhi Tesisat Hizmetleri programı önemlidir. Temizlik ve su ihtiyacının karşılanmasında önemli role sahip olan su tesisatları, profesyonel tesisat işlemlerine ihtiyaç duyar. İnşaat sektöründe su tesisatlarında yapılan hatalar daha sonra tadilata neden oluyor. Tadilata neden olan en önemli konu su kaçakları ve meydana gelen tıkanıklıklardır.

Tesisatta en önemli konu ilk aşamada gerçekleştirilen proje işlemidir. Proje oluşumunda binanın genel yapısı dikkate alınmaktadır. Tesisat tamir işlemlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli husus profesyonel işçiliktir.

Antalya Sıhhi Tesisat İşleminde 7/24 Çözüm

Tesisatın planlanması, projeye dönüştürülmesi ve tesisatın montajlanması işlemi özel bir program çerçevesinde gerçekleşmektedir. Tesisatta meydana gelen kaçaklar ve tıkanıklıklar yine uzman ekip tarafından tamir edilmesi gerekir. Su tesisatında meydana gelen arızanın kısa sürede tamir edilebilmesi için ilk aşamada bu işin uzmanı olan kişilere ihtiyaç vardır. Tesisatta meydana gelen arızanın profesyonel servis ekiplerince tamir edilmesi;

  • Tesisatın ömrünü uzatır.

  • Maliyeti minimum seviyeye düşürür.

  • Uzun vadede tıkanıklık ve benzeri sorunların oluşumunu engeller.

Güncel tesisat işlemleriyle kısa sürede tesisat eskisi gibi kullanılabilir.

Antalya Sıhhi Tesisat Servis Hizmeti

Bu hizmette ilk aşamada randevu alım işlemi gerçekleşmelidir. Randevu alım işlemlerinde firmalar genellikle müşterinin istediği saate randevu vermeye çalışmaktadır. Mesai dışı ve tatil günleri dahil olmak üzere bütün müşteri için uygun olan bütün zaman dilimleri için randevu oluşturulabilir. Randevu işlemlerinde verilen bilgilerin güncel olması önemlidir.


0 görüntüleme

Haberler

bottom of page