top of page

Antalya Su Kaçağı Tespiti Yapan Firmalar

Güncelleme tarihi: 13 Haz 2022

Kaçaklar, su tesisatları için de ciddi anlamda bir sorun teşkil eder. Su kaçağı ihmali durumunda ciddi anlamda maddi zarar meydana gelebilir ve bu durumda tesisat kullanılamaz. Amatör yöntemlerle veya tesisata zarar verecek yöntemlerle kaçak tamir işlemleri maddi açıdan zarar meydana getirebilir. Antalya su kaçağı tespiti yapan firmalar özel yöntem ve cihazlarla çözüm üretmektedir.

Antalya Su kaçağı Tespit Servisi

Eski yöntemlerle yani kırarak su kaçağı tespit ve tamir işlemleri, ciddi anlamda maddi hasara neden olan bir durum olarak değerlendirilir. Yeni nesil yöntemlerde kırmadan ve dökmeden su tesisatındaki kaçak kolaylıkla tespit edilebilmektedir. Su tesisatının tamiri ve bakımı, acil çözüm gerektiren konulardandır.

Pratik su kaçağı çözümleriyle;

  • Tesisat daha kaliteli bir şekilde kullanım imkanına kavuşur.

  • Tesisata zarar vermeden kaçak tespiti yapılabilir.

  • Kaçak sorunu ekonomik bir şekilde çözülür.

Su kaçakları ile ilgili konularda uzman servis hizmeti tercih edilmelidir.

Antalya Su Kaçağı Yöntemi

Gizli kaçak, bu sektörde dikkat edilmesi gereken konular içerisinde yer almaktadır. Bir evde gizli kaçak var ise, bu durumda su saati harcama olmadığı halde dönmeye devam eder. Gizli kaçağın ihmali durumunda durum daha vahim noktalara gelebilir. Ani su baskınları, gizli veya açık su kaçaklarının ihmali ile başlar.

Akustik özelliği ile dikkat çeken özel cihazlar, su kaçağının tespit edilmesinde önemli rol oynayan cihazlardır. Ayrıca ısıya duyarlı olan özel cihazlar, sıcak su geçişini de kontrol edebilmektedir. Sıcak veya soğuk su kaçaklarının tespitinde bu kategoride üretilmiş özel cihazlar kullanılmaktadır.

Su tesisatlarında meydana gelen kaçakların tamir işlemlerinde servisler yedek parça kategorisinde de çözüm üretiyor. Gerektiği zaman servisler yedek parça temin edebiliyor. Su kaçağının tespitinde ve tamirinde yeni nesil yöntemler kısa sürede kaçak tamir işleminde etkili rol oynuyor.


Antalya Su Kaçağı Tespiti Kanalizasyon Ve Tıkanıklık Açma Kombi Petek Temizliği Özkanlar Tesisatci 05325681443



19 görüntüleme

Haberler

bottom of page