top of page

Antalya Petek Temizleme İşlemi


Petek Temizleme İşlemi

Isıtma sistemlerinde kombi, borular ve peteklerin birbirleri ile uyumlu bir şekilde çalışmaları önemlidir. Sistemin her hangi bir yerinde oraya çıkan olumsuzluk sistemin işleyişini bozarak maddi konuda kayıplara neden olur. Isıtma sistemindeki bu nesnelerin kullanım durumlarına göre bakım ve temizliğinin yapılması sistemin verimli çalışması açısından önemlidir. Zaman içerisinde oluşan tıkanmalar performans düşmesi gibi birçok sebep, sistemin verimli çalışmasına mani olur. Bu gibi olumsuz durumlarda petek temizliği önemlidir. Antalya petek temizliği müşterilerine bu konuda avantajlı seçenekler sunar.

Antalya Petek Temizliğinin Faydaları

Kombi ve petek ısınma sisteminde önemli bir paya sahiptir. Kışın sıcak bir ortamda bulunmak her müşterimizin doğal bir hakkıdır. Fakat bu doğal hakkı verimli bir şekilde kullanmak için ısıtma elemanlarının kullanım ömrünü uzatmak, en iyi şartlarda verim almak için belli zamanlarda petek temizliğinin yapılması gerekir. Antalya petek temizliği olarak her zaman müşterisinin yanında olan firmamız, belli periyotlarda petek temizliği yaparak kışın müşterine bu konuda garanti sunmaktadır.

.

Antalya da Düzenli Petek Temizliğinin Önemi

Kış ortamında battaniye ile dolaşmak istemeyen müşterilerimiz, her zaman Antalya Özkanlar Tesisat güvencesi ile petek temizliği yaptırarak peteklerinin verimli çalışmasını sağlar. Bu sayede peteklerin kullanım ömrü uzamış olmakta birlikte maddi anlamda da tasarruf sağlanmaktadır. Peteklerin temizliğinde, tıkanmış olan borulardaki tortuların dışarı atılmasını sağlayarak kombinin daha verimli çalışmasını ön plana çıkarır. Bunun sonucunda faturalara fazla yansıma olmayacaktır. Önemli oranda tasarruf elde edilmiş olur.

Deneyimli Kadro İle Son Teknolojik Ürünlerini Kullanan Uzman Ekip Mantığı

Yıllardır müşterilerimize sunulan hizmetlerde, profesyonel ekip arkadaşlarımızın deneyimleri, teknolojinin insanlara sunmuş olduğu son yenilikleri de ilave ederek sektörde her zaman yerini korumaktadır. Müşteri memnuniyetini devam ettirmek adına Antalya Özkanlar Tesisat olarak birçok yatırımlara imza atmaktayız.

Sunulan Hizmetlerimiz

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Antalya Özkanlar Tesisat olarak her müşterisine uzman kadro ile hizmet sunmaktadır. Siz değerli müşterilerimize sunduğumuz hizmetler şöyledir;

Alanında uzman ve tecrübeli kadro

Teknolojini sunduğu en son ekipmanlar

Kesintisiz hizmet

Hızlı ve etkileyici çözüm

Her müşteriye uygun ödeme koşulları

Sizlere sunulmuş bu ayrıcalıklardan faydalanmak için bizle iletişime geçebilirsiniz.

33 görüntüleme

Haberler

bottom of page