top of page

Antalya Kombi Petek Temizliği


Antalya Petek İçi Nasıl Temizlenir?

Doğal gaz ile ısınanların kış aylarında en çok karşılaştığı sorun, yüksek fatura ödemelerine rağmen istedikleri gibi ısınamamalarından kaynaklanıyor. Bu sorunu oluşturan nedenlerin başında ise, kalorifer peteklerinin tıkanması geliyor. Bu nedenle de petek içi nasıl temizlenir? sorusu ile çok sık karşılaşmaktayız. Firma olarak sektörde uzun yıllardan beri, güvenilir ve modern petek temizliği hizmeti vermekteyiz.

Antalya Kalorifer Petekleri Neden Tıkanır?

Firma olarak kalorifer peteklerini kontrol ettiğimizde, genellikle iki nedenden tıkandığını görmekteyiz. Bunlardan en yaygın olanı, şehir şebeke suyundan kaynaklanmaktadır. Şebeke suyunun içindeki maddeler, zamanla kalorifer peteklerinde tortu oluşturmakta ve kanalların tıkanarak suyun sağlıklı dolaşmasını engellemektedir. İkinci neden ise, kalorifer peteğinin kalitesiz olmasından dolayı, paslanarak dökülen pasların tıkanma oluşturmasıdır. Firmamızın modern cihazları ve profesyonel ustaları sayesinde, kalorifer peteklerindeki her türlü tıkanıklığa, en kısa sürede kesin çözüm bulmaktayız.

Antalya Kalorifer Peteklerinin Tıkanmasının Yol Açtığı Sorunlar Nelerdir?

Kalorifer peteklerinin tıkanması, istenilen sıcaklığın elde edilememesine rağmen çok fazla doğal gaz faturası ödemeye neden olmaktadır. Ayrıca tıkanıklık giderilmediği takdirde, peteklerin ve hatta kombinin ömrünü azaltmakta, birçok pahalı onarıma neden olmaktadır. Müşterilerimize verdiğimiz sektörün en kaliteli petek temizleme hizmeti sayesinde, çok daha az fiyata çok daha fazla ısınma imkanı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra, kombilerinin daha sağlıklı ve verimli çalışmasını sağlayarak, daha uzun yıllar kullanılmasına katkı sağlıyoruz.

Antalya Kalorifer Peteklerinin İçini Nasıl Temizliyoruz?

Firmamıza iletişim numaralarımızdan ulaşıldığında, müşterilerimize aynı gün içinde hizmet vermekteyiz. müşterilerimizle kararlaştırdığımız saatte ekibimiz verilen adreste hazır olmakta ve petek temizliğine başlamaktadır. Petek temizliğini modern makinelerimizle etrafa zarar vermeden ve kirletmeden en kısa sürede tamamlamaktayız. Temizlik işinde kullandığımız çözücüler, sektörün en güçlü ve insan sağlığına zarar vermeyen ürünleridir. Basınçlı su ile peteği temizledikten sonra, çözücü ile inatçı tortuları parçalayarak, sistemden dışarı almaktayız. Daha sonra tekrar sistemi temizliyor ve sistemi çalıştırarak, müşterilerimize temizlikten sonraki sıcaklı farkını gösteriyoruz. Petek temizliği esnasında, sistemde var olan su kaçağı gibi arızaları da onarmaktayız. Profesyonel ekibimiz, müşterilerimizin onayını almadan ve memnuniyetini görmeden, işlerini tamamlamış sayılmamaktadır.

34 görüntüleme

Haberler

bottom of page