top of page

Antalya Kombi Petek Temizleme Fiyatları


Petek Temizleme Fiyatları

Havaların soğumasıyla birlikte, kombinizi çalıştırdığınızda, peteklerinizin yeterince ısınmadığını gördüğünüzde, servis hizmetlerimize ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Peteklerinin ısınmıyor ama faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerin içerisinde kirlenmeye bağlı olarak tıkanıklıklar meydana gelmiş olabilir. Ustalarımız, yapacakları kontroller ile peteklerde tıkanıklık durumlarını hemen tespit ediyorlar. Makineli temizleme yöntemi ile peteklerinizin tamamını temizleyerek, ısı verimliliğinin artmasını sağlıyoruz. Petek temizleme fiyatları hakkında bilgi almak isteyen müşterilerimiz, telefonla bilgi alabilmektedir. Fiyat seçeneklerimiz, dairenin alanı ve kullanılan petek sayısına göre değişmektedir. Çünkü petek sayısı ve peteklerin büyüklük durumlarına göre kimyasal miktarını ayarlıyoruz.

Kombi Petek Temizliğinin Faydaları

Doğalgaz faturasının az gelmesi, daha verimli ısının elde edilmesi, su kaçağı sorunlarının yaşanmaması, petek temizliğinin faydaları olarak sayılabilecektir. Firmamız, petek temizliği işlemleri için her zaman uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Makineli temizleme yaptığımız için hiçbir peteği yerinden sökmüyor, tek bir noktadan yapılacak bağlantı ile tüm petekleri hızlı bir şekilde temizliyoruz. Bu yöntem ile sadece petekleri değil, kombi ile petekler arasında bulunan tesisat borularını da temizlemiş oluyoruz. Peteklerde ya da tesisat boruları içerisinde meydana gelen tıkanmalar, kombinin uyguladığı su basıncı ile borularda patlama ve su kaçağına neden olabilecektir. Ekonomik fiyatlarımızdan faydalanarak yaptıracağınız petek temizleme işlemleri, büyük masraflı sorunları da önleyecektir.

İlaçlı Temizleme

Petek temizleme işlemlerinde, makineli ve ilaçlı temizleme işlemleri, ilk bakışta masraflı gibi görülebilir. Ancak tüm tesisatın ve peteklerin temizlenmesi, petekler içerisine koruyucu kimyasal bırakılması, işlemlerin daha temiz ve hızlı yapılması, servis fiyatlarının düşünülenden daha az olmasını sağlamaktadır. İlaçlı temizleme yaptığımız için peteklerin eksiksiz olarak temizlenmesini sağlıyoruz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kombi bakımı ve petek temizleme işlemleri, uzmanlık istemekte ve ustalarımızdan bu işlemlerin yapılmasını isteyebilirsiniz. Petek temizleme işlemleri için öncelikle kombinin ve su girişinin kapatılması gerekiyor. Petekler içerisindeki su banyodaki tahliye borusundan boşaltılmalıdır. Temizleme makinesini kombi altındaki su giriş ve çıkış bağlantı yerlerine bağlıyor, peteklere basınçlı su gönderilmesini sağlanmalıdır. Petek sayısına göre basınç ayarı doğru yapılmalıdır. Fazla basınç bağlantı yerlerine zarar verebilirken, düşük basınç tıkanıklıkları tam açmayabilecektir.

19 görüntüleme

Haberler

bottom of page